hu ro

Házipatika a természet kincseskamrájából

2019. május 8.

Házipatika a természet kincseskamrájából Gyógynövényismereti tanfolyammal indítja idén képzéssorozatát az AgroSIC Közösségek Közti Társulás. A 2019. június 14-16. között sorra kerülő, elméleti és gyakorlati képzésre június 7-ig lehet jelentkezni.
tovább

Hentes és mészáros képzés indul

2018. november 13.

Hentes és mészáros képzés indul December 14-16. között szervezi meg Nagybaconban az első hentes és mészáros képzését az AgroSIC Közösségek Közti Társulás a vidékfejlesztési programja révén. Az elméleti és gyakorlati oktatásra december 10-ig lehet jelentkezni.
tovább

Helyi terméket az asztalra Érdemes rövid ellátási láncokat kialakítani

2018. november 2.

Helyi terméket az asztalra Érdemes rövid ellátási láncokat kialakítani Rövid ellátási láncok kialakítását célzó, a helyi piacok fejlesztését támogató együttműködésre nyert pályázati pénzt az AgroSIC Közösségek Közti Társulás hat partnerszervezettel közösen. A Kovászna, Sepsiszentgyörgy és Mikóújfalu térségében helyi piacok kialakítását célzó projektnek az is része, hogy a helyi termékeket népszerűsítsék, a termelők és vásárlók közötti együttműködést támogassák.
tovább

Indul a második szalmabálaház-építő tanfolyam

2018. október 3.

Indul a második szalmabálaház-építő tanfolyam Október 26-28. között szervezi meg a második szalmabálaház-építő tanfolyamot az AgroSIC Közösségek Közti Társulás. Az elméleti és gyakorlati képzésre október 19-ig lehet jelentkezni.
tovább

Archívum